Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan.
Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali. Kacau rata sehingga daging empuk. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi.
Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba.
Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Kacau rata sehingga daging empuk. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali.
Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Kacau rata sehingga daging empuk. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi.
Kacau rata sehingga daging empuk. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi.
Jika belum empuk, boleh tambah air lagi.
Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Kacau rata sehingga daging empuk. Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali.
Kacau rata sehingga daging empuk. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan.
Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Kacau rata sehingga daging empuk. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan.
Kacau rata sehingga daging empuk.
Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar. Kacau rata sehingga daging empuk.
Rumah Warna Pink Belacan / Color Asian Paints Youtube. Kacau rata sehingga daging empuk. Masukkan daging yang telah direbus bersama air rebusan sekali. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar.
Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba.
Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan. Sebesar ibu jari belacan, 1 biji buah keras, sedikit halba. Jika belum empuk, boleh tambah air lagi. Kacau rata sehingga daging empuk.
Jika belum empuk, boleh tambah air lagi.
Kacau rata sehingga daging empuk.
Tumis sehingga cili masak dan garing menggunakan api perlahan.
Tumis halba kemudian masukkan bahan kisar sehingga naik bau dan masukkan serai dan cili kisar.
Post Comment
Post a Comment